tiistai 28. lokakuuta 2008

1 OSA pikkumökki & sööttipari

Tämä pieni mökki nököttää keskellä leutolaaksoa, kyllä on varmaan ollut kova työ saada noin suuri tontti ja noin pieni mökki myydyksi...Mutta kuka tuo naishahmo tuolla alareunassa on?
Otetaampas hieman zoomia käyttöömme; tämä neitokainen esittäytyy Aadaksi, Aada Raunioksi. Mitä jos jäisimmekin seuraamaan hänen elämäänsä? Tässä hieman oleellista infoa Aadasta: hänen horoskoppinsa on kaksonen (4,6,7,4,4) ja tavoite suosio. Hän pitää blondeista bodareista ja inhoaa lihavia simejä. Hänen elämäntavoite on saavuttaa laki uran huippu.
"ARGH -se talon välittäjä onnistui huijaamaan minua, olisikai pitänyt uskoa äitiä ja valita se kalliimpi talo jota kävin katsomassa..." mietiskelyä "Mutta vanhemmat ovat sotkeneet elämääni jo aivan tarpeeksi, en halua ajatella heitä enää! Entäs jos minä saankin paljon lapsia ja tarvitsen ison talon, olisipa nyt tilaa rakentaa sellainen..."
Sillä välin kun Aada mietiskelee tontilleen käyttötarkoitusta vilkaisemme me talon sisään, ei paljon tavaroita mutta minkäs teet. Rahaakin jäi vain vaivaiset 16 simeleonia.
Pian tajuttuaan että talo oli nyt hänen Aada rynnisti sisään lukemaan kirjaa, hän olisi kyllä mielummin istahtanut pehmeälle sohvalle ja avannut upean telkkarin, mutta se jäi vain haaveeksi.
Pian oveen koputettiin ja nuori miehen ääni huusi "posti, täällä on teille postia neiti Raunio!". Siinä samassa Aada ryntäsi ulos tervehtimään nuorta postipoikaa nimeltään Rieti Pontti (ompas kummallinen nimi).
HUI -tälläinen mummeli lähenteli Aadaa ja tyttösemme ei ollut edes sitä vastaankaan! Ainiin mummon nimi on Titta Turhamaa(?) ja hän on puutarhakerhon jäsen, eli kyllä sillä kyläilyllä oli syynsäkkin, hän koitti tyrkyttää puutarhakerhon jäsenyyttä.
Turhamainen Titta katseli kun Aada mussutteli röyhkästi valmismuonaansa.
Pian tulivatkin naapurit tervehtimään, Aada päätti kaveerata miekkosen, nimeltä Kristian Lind, kanssa. Aika ystävällisen näköinen tuo Aadan pallonheitto?
"Mitä? Eikö kuu olekkaan juustoa" selitti Aada "Noo... se nyt on niin... Nuo tutkijat ovat nyt kyllä todistaneet, että kuu ei olekkaan juustoa. Mutta kyllä minäkin niin luulin, joskus" mutisi Kristian.

'Mitäköhän minä tänään tekisin?...' Aada pohdiskeli hyvin nukutun yön jäljiltä.

Mitä sanoinko minä kenties hyvin nukutun yön, eikun tarkoitin hyvin nukutun päivän jälkeen... Pihalla oli satanut jo monta tuntia lunta ja pian siellä olikin niin rutkasti ihanaa lunta, että Aada veti ulkovaatteet päällensä ja ryhtyi rakentelemaan...
Lumiukkoa, oi kuinka hieno ^^, Aada taitaa olla hieman erimieltä?
Tänä päivänä ei yksikään simi pistäytynyt Aadan talon ohitse ja neiti itse pysytteli pakkaselta piilossa lämpimässä mökissään, lukien tarinoita joulupukista ;P
Pian ei kuitenkaan menevä tyttönen tylsiä kirjoja jaksanut selailla vaan nappasi luurin ja näpytteli nuomeron taksi-palveluun. "kyllä, teitä tullaan hakemaan aivan pian" vastasi taksi-palvelun mies.
Juuri kun Aada oli astunut taksin kyytiin, tämä söpö pingu tipsutteli tontille kertomaan lumiukolle kuin taitava remontti reiska se olikaan.
Eipä kaupungillakaan kovin paljon vilsekkä ollut, Aada sai löhöillä sohvalla kunnes tuntemamme Titta tuli valittamaan ettei sohvilla saisi löhöillä.
Kukas tämä poika, eiku siis mies on? Roope Sirkeälä, miesainesta. Kun kysäisin Aadalta häntä ei niinkään kiinnostanut, mutta ei kyllä oksettanutkaan ajatus Roope+Aada.
Nuoret innostuivat tannsahtelemaankin soivan humpan(?) tahdissa.
Taksia odotellessaan Aada tähyili taivaalle ja oli näkevinään sydämmenkin muotoisen pilvenhattaran.
Ystävämme Kristian Lind otti Aadaan yhteyttä, "ai hei" vastasi Aada ja rupatteli hetkisen ystävänsä kanssa kuun pinta-alasta ynnämuusta ei-niin-tärkeästä.
Aada oli tähystellyt ikkunoista jo vähän aikaa kaunista lumisadessa kun yht'äkkä bongasi laskumiehen, Viljami Hotakaisen, pihalla värjöttelemässä. Aada tarjoitui antamaan kupposen kahvia, mutta Viljami kertoi pitävänsä kiirettä, hänellä oli vielä monta paikaa jonne pitäisi viedä laskut.
"Kyllä tämä lumi on i-ha-naa!" kiljahti Aada kaatuessaan lumihankeen. Kaunis lumienkelihän siihe syntyi.
Ei elämässä, vieläkään, ollut mitään muuta tekemistä kuin lukea romaaneja joulupukista...
Kun Aada oli lukenut kaikki joulupukki aiheiset kirjansa, hän siirtyi lukemaan kokkausopasta joka vaikutti paljon kiinnostavammalta.
'Ei tämä niin kauheaa olekkaan' tuumasi Aada putsatessaan wc-pyttyään.
Kyllä, siivottavaa riitti, näinkin pienessä kodissa.
Ja taas sitä ollaan lumiukkoa rakentamassa. "Mutta kun se edellinen... Sille tapahtui pikku vahinko..." selitti Aada kun kysäisin asiasta, hmm...
"Heei! R-r-oope, haluaisitko sinä tulla tänään kylään, kun minulla on vähän tylsää ja..." änkytti Aada tökerösti puhelimessa "TIETYSTI, sinua on aina kiva nähdä, tulen ihan heti pian" "OKEEI" kiljui Aada innoissaan.
"Hei Roope" Aada hurmasi Roopen saman tien heti ensikättelyssä.
hymyillen, söpötellen, miten suloista.ja pusipusi, "se oli niin ihanaa" sepusti Aada ensisuudelmastaan Titalle jolle soitti heti kun vain Roopen luota kerkesi.
Pian Aada ei enää voinut hillitä itseään vaan kävi mies "paran" kimppuun...
Ja hyppäsi vielä syliinkin...
Samalla kun nuoret olivat siirtyneet hieman kauemmaksi talosta kuhertelemaan Aada kysyi yhtäkkiä Roopelta "kulta, eikö me, tai siis etkö sinä voisi muuttaa minun luokseni" pitkä hiljaisuus, Aada meinasi jo purskahtaa itkuun kun Roope viimein kuiskutti että tottahan toki se kävisi.
Roope toi mukanaan 9 000 simeleonia ja samalla taloa hieman laajennettiin.
Pohja piirrustusta, sryy ei parempaa oo saatavilla.
Saanen siis esitellä Roope Sirkeälä, romantiikka tavoitteinen vaaka (2,8,2,6,7). Tykkää löyhkäävistä ja blondeista naisista ja inhoaa lihavia simejä. Elämän tavoitteena on tulla eläväksi legendaksi.
Minusta he ovat kyllä vain yksinkertaisesti söpöjä. Eikös Aada näytäkkin isommalta?Heiltä ei ainakaan romantiikkaa suhteesta puutu.
Pakko laittaa, lisää pusituskuvia. Imelää.Vielä ennen nukkumaan menoa Aada kosi Roopea, haukkoen henkeään Roope pujotti sormuksen sormeensa ja...
Suuteli kihlattuaan. Aada on totisesti isompi kuin Roope? Häiritsee.
Hieman järkyttynyt romatikkomme meni pian tämän jälkeen selittämään peilikuvalleen kuinka pahaa olikaan tomaatti keitto.
Ilmeisesti järkytys ei ollut kovinkaan paha, saihan uusi sänkykin testausta.
Aww ->ne on niin sulonen pari.Vihdoin Aada on oppinut pöytätavat ja voisi opettaa ne Roopellekkin? Ei, Aada vain mietiskeli eilistä yötä.
Ja kuinka sen voisikin toteuttaa uudestaan, heti aamulla ensimmäiseksi.
Sängyn raikkaana Aada hyppäsi kimppakyyti autoon kohti (missä ne politiikka uralla käyvät käyvät?)...?
Roope jäi kotiin nauttimaan vapaapäivästään, tietämättömänä mitä tulevan pitää.
Aada onnistui sitten heti ensimmäisenä päivänä hankkimaan potkut, mitenköhän Roope suhtautuu.
"Kulta, vaikutat alakuloiselta, mikä sinun on?" kysyi Roope huolestuneena "Mi-mi-minä sain potkut"
"Ei se mitään kulta, kyllä me löydämme sinulle sopivan työn ja nytkun minä olen töissäkäyvä niin eihän sinun välttämättä edes tarvitse mennä töihin" näillä piristävillä sanoilla koitti Roope piristää kihlattuaan.
"YÖÖKS Mistä kummasta tämä johtuu!? WTF!?" huusi Aada käytyään käyttämässä wc-pyttyä hieman kummallisemmalla tavalla.
Kesken herkullisen aamiaisen kiljahti Aada "WHOA!" kun hänen maha ponnahti 'olenko minä nyt sitten raskaana?' kysyi hän mielessään.
'mitä Roope mahtaa sanoa uudesta perheen jäsenestä' pohdiskeli Aada ankarasti istuessaan tuolille. Olihan mies nyt töissä eikä tiennyt asiasta mitään.
Aada koitti unohtaa huolensa kertomisesta Roopelle selaillessaan lehteä uuden työn merkeissä, mutta toki se oli vaikeaa.

Tähän jäämme tällä kertaa. Kiitos lukioille, kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita ja edesauttavat uusien osien tulemista.